Meille yrittäjäksi?

Yrittäjäksi Korpitaxiin

Korpitaxi (Kainuun Taksivälitys Oy) hakee uusia yrittäjiä taksitoimintaan. Korpitaxi on näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Korpitaxiin kuuluu Kainuun alueen n. 150 autoa.
Taksialan muutoksen myötä olemme tehneet päätöksen kiintiöjärjestelmästä, jonka avulla haluamme taata laadukkaat välityspalvelut taksiautoilijoille sekä hyvän saatavuuden laatulupauksineen asiakkaillemme.

Liitteessä on tarkempaa tietoa Kainuun Taksivälitys Oy:n Kiintiöjärjestelmästä. Tämän järjestelmän puitteissa haemme Kainuun alueelle tasaisin väliajoin uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. Korpitaxi on vahva ja kasvava joukko ammattilaisia. Tarjotaksemme korkealuokkaisen paikallisen palvelun ja palvelun saatavuuden, olemme laskeneet Kainuun Taksivälitys Oy:n alueen kiintiöön tarvittavan yhteensä 158 taksiautoa. Uskomme vakaasti, että kiintiön mukainen tarve pysyy ja kasvaa tulevaisuudessa.

Kiintiön mukaisesti haettavissa on 11 paikkaa olemassa olevien paikkojen lisäksi. Kiintiöpaikat ovat eri paikkakunnille; paikkakunnat haettavine kiintiöpaikkoineen löytyvät liitteestä. (Kuhmoon, Sotkamoon, Paltamoon ja Puolangalle haemme ensisijaisesti esteettömiä autoja). Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi kirjallisena perjantaihin 4.1.2019 mennessä Suomen Juristit Oy:lle, os. Kirkkokatu 21 B, 3.krs. 90100 Oulu tai oulu(at)suomenjuristit.fi. Lisätietoja hakuprosessista saat puhelimitse 020-7622 546. Voit hakea kiintiöjärjestelmässä olevia paikkoja, yhtä paikkaa/haluamasi paikkakunta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon tulevia kiintiöpaikkoja hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset sekä Kainuun Taksivälitys Oy:n paikallisen välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset. Valittujen henkilöiden on aloitettava taksiyrittäjyys 3 kuukauden aikana. Mikäli aloitus venyy, kiintiö vapautuu seuraavalle hakijalle. Kiintiöhaut tehdään kuuden kuukauden välein.