Ota ohjat omiin käsiisi

Mikäli olet kiinnostunut taksinkuljettajan työstä, täytä alta Kuljettajaksi Korpitaxiin -lomake,
niin olemme sinuun yhteydessä!

Korpitaxi rekry

Tule Korpitaxiin taksinkuljettajaksi!

Etsimme innokkaita ja reippaita taksinkuljettajia liittymään kuljettajajoukkoomme!

Taksinkuljettajana sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti ja itsenäisesti, sekä tarjota asiakkaillemme turvallisia ja miellyttäviä matkoja. Mikäli olet kiinnostunut taksinkuljettajan työstä Korpitaxissa, täytä Kuljettajaksi Korpitaxiin -lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Vaadimme taksinkuljettajiltamme taksinkuljettajan ajoluvan,  erityisryhmien koulutuksen sekä erikseen Korpitaxin toimistolla järjestettävän Korpitaxi -brändikoulutuksen. Mikäli et ole suorittanut vielä koulutuksia – ei hätää! Lomakkeen täytettyäsi olemme sinuun yhteydessä ja voimme yhdessä suunnitella koulutuksien toteuttamisesta. Koulutusasioista Korpitaxin puolella vastaa Sami Väisänen.

Pääset täyttämään lomakkeen myös klikkaamalla tästä.

 

Epic yhteistyökumppanina koulutuksissa

Epicin taksinkuljettajan koulutus sisältää alalle valmentavan lähiopetuksen, Kela-koulutuksen, Korpitaxi -brändikoulutuksen, verkko-ja lähiopetusmateriaalin sekä harjoituskokeita. Lisäksi koulutuksen jälkeen järjestetään Korpitaxin vaatima paikallistuntemus- ja kielikoe (sisältyy hintaan).
Ilmoittaudu

Taksinkuljettajan koulutuksen voit käydä myös muualla, mutta Korpitaxin palveluun liittyvä koulutus on kaikille Korpitaxin autoja ajaville välttämätön. Perustason suomenkielentaito vaaditaan. Lisäksi vaaditaan jokaiselta kuljettajalta Kela-koulutus. Lisätietoja saat Korpitaxin toimistolta tai koulutuksen järjestäjältä.