Ennakkotilaus

Ennakkotilauksen voit tehdä numerosta 0600-398 100. Ennakkotilauksessa voit tilata taksin ennakkoon haluamallesi ajankohdalle. Meillä ennakkotilauksesta ei koidu lisäkustannuksia!

Korpitaxi - taksin tilaaminen

Ohjeita ennakkotilauksen tekoon

Ennakkotilaus on tehtävä vähintään 60 minuuttia ennen haluttua noutoaikaa. Aamuvarhaiseen (ennen klo 7:00) sijoittuvat ennakkotilaukset on jätettävä viimeistään klo 21:00 edeltävänä iltana. Taksivälittäjä voi kuitenkin harkintansa mukaan ottaa tilauksen vastaan vielä myöhemminkin, jos aamuun ei ole paljon ennakkotilauksia. Koska perjantai- ja lauantai-illat ovat taksikeskuksessa viikon kiireisimmät, tulisi ennakkotilauksen jättämistä ko. ajankohtina mielellään välttää.

Jos tilaat taksin jatkaaksesi matkaa joukkoliikennevälineellä kuten esim. junalla, mainitse siitä tilausta antaessasi.

Noutoajan määrittäminen

Noutoajaksi tulee antaa vähintään puoli tuntia aikaisempi aika, kuin on joukkoliikennevälineen aikataulun mukainen lähtöaika. Kajaanin kaupunkialueen ulkopuolisiin osoitteisiin tulee antaa vielä aikaisempi aika. Myöhäisemmän noutoajan asiakas antaa omalla vastuulla. Valitettavasti emme pysty vastaanottamaan ennakkotilauksia uudenvuoden aatoksi ja vappuaatoksi aikavälille 18.00-05.00.

Tilataksien ennakkotilaus

Tilataksien ennakkotilaukset otetaan vastaan sillä varauksella, että voidaan tarvitaessa lähettää kaksi henkilöautotaksia, mikäli tilatakseja ei ole saatavilla. Kun tarvitsette tilataksin pitkälle matkalle, sopikaa asiasta suoraan autoilijan kanssa. Tilataksien puhelinnumerot saatte taksikeskuksesta.

Tilausta tehdessäsi mainitse nämä seikat:

  • Montako henkilöä on lähdössä
  • Aika, jolloin taksin on oltava lähtöosoitteessa
  • Aika, jolloin sinun on oltava taksikuljetuksen määränpäässä
  • Kohde, johon olet taksilla menossa: lentoasema, teatteri tms.
  • Matkatavaroiden määrä, jos niitä on runsaasti
  • Autossa mahdollisesti tarvittava varustelu (suksitelineet, turvaistuin jne.)
  • Puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.