Korpikansan tarina

Mitä on kainuulaisuus? Usein jopa hieman juron ulkokuoren alta paljastuu lämmin ja
toisesta välittävä luonne. Olemmehan aikojen saatossa oppineet, että täällä korvessa pärjäämme vain yhteen hiileen puhaltamalla. Juuri tällä aidolla välittämisellä ja toisesta huolehtimisella, olemme onnistuneet kääntämään voimavaraksi ajoittain ankaratkin olot.

Korpitaxin tarina

Koska olemme harvaan asuttu maakunta, Kainuun korpi saatetaan muualla mieltää hieman takapajulaksi. Tästä huolimatta sanaan ”korpi” sisältyy salaista ylpeyttä, kotiseuturakkautta ja itsevarmuutta – lupsakkuutta unohtamatta.

Yhteyksissä
välimatkasta
huolimatta

Eläminen Kainuun korpimailla on ollut vaativaa ja välimatkat ovat olleet pitkiä. Ennen hiihdettiin jopa päreen valossa toisia yksinäisiä tavataksemme. Aikojen saatossa välimatkat eivät ole lyhentyneet, yhteydet vain ovat parantuneet.

Korpitaxi - Kajaanin taksipalvelun historiaa

”Kehityksen kehittyessä” myös Kainuun taksitoiminta on omalta osaltaan ollut vaikuttamassa siihen, että yhteydenpito ihmisten välillä on tullut helpommaksi.

Aitoa ja
luotettavaa
palvelua

Nykypäivänä tätä kainuulaista yhteen hiileen puhaltamista on myös se, että kulkuyhteydet toimivat entistä jouhevammin. Taksitoiminnalla on oma panoksensa siinä, että maakunta pysyy asuttuna jatkossakin. Tahdomme yhdistää ihmiset samalla aidolla, luotettavalla ja toisesta välittävällä asenteella kuin ennenkin – niin kylillä kuin korvessakin.

Korpitaxi - tarinan kuvituskuvaa

jotta
löytäisimme
toisemme

Saavutettavuutta helpottaaksemme, loimme Korpitaxille vahvan visuaalisen koodiston, jotta löytäisit automme entistä paremmin. Haimme ilmeeseemme inspiraatiota Kainuun korpimaisemista kumpuavasta, luonnonläheisestä värimaailmasta ja vaarojen silhuettien, veden liikkeiden sekä teiden muotokielestä.

Korpitaxin tarina - tupasvilla
Korpitaxin tarina - koski
Korpitaxin tarina - tie
Korpitaxin tarina - kanerva